Biografie

Als jong meisje droomde ik reeds van een zangcarrière. Door allerlei omstandigheden ben ik pas op latere leeftijd mijn droom achterna gegaan. Oorspronkelijk zong ik enkel op vrij podia en zo kwam ik terecht bij een bevriend muzikant die mij meenam naar allerlei optredens op kermissen, feestjes enz. Ik kwam in contact met Lee Castello, die mij wat meer wegwijs maakte in de wereld van country muziek. Hij componeerde dan ook mijn eerste liedje "Listen to the music".  dat eveneens de tittel van mijn 1ste full cd werd. Dit was in 1998.  Het werd een compilatie van verschillende genres, maar al snel werd duidelijk dat ik een voorliefde had voor country muziek. Ik ontdekte toen ook het line dancen. En al vlug werd ik danslerares van mijn eigen club. Met deze match kon ik volop mijn voorliefde voor country muziek promoten en doorgeven aan vele liefhebbers en dansers.

In 2001 kreeg ik een award uitgereikt door B.C.W.U. (Belgian Country & Western Union) als het best opkomend talent. Vanaf toen kwam alles in een stroomversnelling terecht en werd ik een graag geziene gaste op menig podia van country & line dance evenementen.

Door de liefde voor muziek en de warmte die rondom het country gebeuren waait, ben ik nog steeds zeer actief en probeer ik voor iedereen het beste van mijzelf te geven. En dit niet alleen voor country liefhebbers en luisteraars maar voor éénieder, jong of oud. Ik ben daarom regelmatig te gast op allerlei feestjes, bals, braderijen, festivals enz... en ja hoor, ook privé feestjes luister ik op met mijn muziek. Ik verzorg ook graag optredens in dienstencentra, verzorgingstehuizen of voor anders validen... Iedereen kan mij engageren ;-)

Interesse... neem gerust een kijkje op onze site, veel plezier!

liefs, Carin Care